Algemene voorwaarden

> Algemene voorwaarden >

Mini Bonito

Maatschappelijke zetel:
Gentstraat 138
8770 INGELMUNSTER
minibonito@outlook.com
Ondernemingsnummer: 0713.547.638

De Algemene Voorwaarden zoals hier omschreven zijn van toepassing op alle artikelen en elke aankoop die de klant plaatst bij onlineshop Mini Bonito. Wanneer je een bestelling plaatst, ga je bijgevolg akkoord met onderhavige voorwaarden. Mini Bonito kan deze voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen.

 


1. Aanbod
De artikelen op Mini Bonito worden voldoende gedetailleerd en nauwkeurig beschreven, zodat je als consument ons aanbod goed kan beoordelen. Alle gebruikte afbeeldingen zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden artikelen. Toch kunnen we niet garanderen dat de kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van het product. Afhankelijk van de instellingen en kwaliteit van je beeldscherm kunnen deze licht afwijken.


2. Prijs
Alle vermelde prijzen op Mini Bonito zijn uitgedrukt in euro en zijn altijd inclusief 21% BTW. De eventuele verzendkosten worden zichtbaar wanneer je een artikel hebt toegevoegd aan je winkelmandje. Prijswijzigingen kunnen voorkomen.


3. Betalingsvoorwaarden
De aankoop komt tot stand op het moment dat je een bevestigingsmail ontvangt. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief eventuele verzendkosten. De betaling dient voor verzending of afhaling plaats te vinden.

Er kan op de volgende manieren betaald worden: 
     via kredietkaart (Visa, Mastercard, Maestro)
     via online banking (KBC/CBC, Belfius, ING, Bancontact)

Na ontvangst van de betaling, wordt je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden of klaargemaakt voor afhaling.

Mocht de bevestigingsmail een fout bevatten inzake onjuiste artikelprijs en/of totaalbedrag, gelieve dit onmiddellijk te melden aan Mini Bonito, zodat dit met alle zorg kan worden gecorrigeerd.

 


4. Leveringsvoorwaarden
Mini Bonito levert in de Benelux (België, Nederland & Luxemburg) en Frankrijk. De artikelen zijn bestemd voor normaal particulier gebruik.

Afhalen
Je kan ervoor kiezen je bestelling zelf af te halen in de Nijverheidsstraat 8, 8760 te Meulebeke. Dit kan op weekdagen of in het weekend OP AFSPRAAK. Graag een seintje op voorhand via minibonito@outlook.com.

Verzenden
Je kan ervoor kiezen de bestelling thuis/op het werk te laten leveren. De verzending wordt in dit geval verzorgd door Bpost of PostNL en neemt 1 tot 3 werkdagen in beslag. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die ontstaan door de post.

De verzendkosten bedragen:

België € 5,50  (gratis vanaf € 75)
Nederland € 8,50 (gratis vanaf € 100)
Luxemburg € 8,50 (gratis vanaf € 100)

Frankrijk € 10,00 (gratis vanaf € 125)
 

5. Wettelijke garantie

Hoewel Mini Bonito elk artikel met de grootste zorg controleert vooraleer te versturen, bestaat de kans dat je toch een defect of gebrek ontdekt.
Je bent verplicht jouw artikel(en) onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en ons binnen 7 werkdagen via e-mail op de hoogte te brengen van eventuele fabricagefouten. Wij zullen je artikel indien nodig vervangen of vergoeden.

Je kan geen beroep doen op de garantie bij:
Normale slijtage, verkeerd gebruik, opzet of bewuste beschadiging, het niet kunnen voorleggen van een geldend betaalbewijs.


6. Privacy
Mini Bonito verbindt zich ertoe jouw gegevens uitsluitend te gebruiken voor de uitvoering van de afgesloten overeenkomst die je middels jouw bestelling afsluit, en om je vrijblijvend informatie van Mini Bonito toe te sturen. Jouw gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van je logingegevens en het gebruik van je paswoord. Deze laatste wordt gecodeerd opgeslagen, wij hebben dus geen toegang tot je paswoord.


7. Klachten
Op alle overeenkomsten die Mini Bonito afsluit is enkel het Belgisch recht van toepassing.

 

 

8. Eigendomsrecht

Foto's op de website blijven eigendom van Mini Bonito en mogen in geen geval worden gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming.